Eladó ház Érd, 89.000.000 Ft, 230 négyzetméter
89 mFt
Érd,
eladó ház
Méret:
230 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
000012
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Érd
Alapterület:
230 négyzetméter
Ár:
89.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9919054
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
panorámás
Telekterület:
680
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Érd- Parkváros Törökbálint felé eső részén kínálom Önnek ezt a mediterrán típusú 1+5 szobás belső kétszintes családi házat. Itt még az autóknak is kényelmes hely jutott, mivel fűtött duplagarázsban tudjuk őket tárolni.
2003-ban a tulajdonosok gondolatai alapján saját kezűleg megtervezett 230m2es ingatlan. 680m2-es parkosított telken helyezkedik el a ház.
Ahogy belépünk az ingatlanba egy tágas előszobába érkezünk. Innen nyílik a z emeletre vezető lépcső és a közlekedő a konyhához és a nappalihoz. Természetes még egy fürdőszobát és egy dolgozószobát is kialakítottak a földszinten. A déli tájolású nappali közvetlen teraszkapcsolatos és egy cserépkályha is emeli az otthon töltött idő hangulatot. A konyhabútor a vételár részét képezi gépek nélkül.
Az emeleten találhatunk még 3 különálló szobát, gardrób szobát, fürdőszobát és egy erkélykapcsolatos mosókonyhát. Ne feledkezzünk meg a padlásról sem, mivel a tulajdonosok építettek be padlásfeljárót,így pakolásra ki tudjuk használni ezt a részt is. Kiváló minőségű építőanyagok felhasználásával épült a ház.

Az épület műszaki tartalmát tekintve 38-as téglából épült,hőszigetelő külső vakolattal,egyedi fa nyílászárók teszik különlegessé a külső homlokzati képet. Betoncserép fedéssel van ellátva a tető. Fűtésrendszere gázkazánnal működik, padlófűtéssel a vizes helyiségekben és radiátoros hőleadókkal a szobákban.
Tisztasági festés után költözhető az ingatlan. Amennyiben szimpatikus lett Önnek a ház várom hívását és tekintsük meg együtt.
Érdeklődés
Dóczi Ágnes
Az értékesítő:
Dóczi Ágnes
Dóczi Ágnes Ev.
+36705380320
 
 
 
 
 
 
Küldés