Eladó lakás Érd, 32.700.000 Ft, 53 négyzetméter
32,7 mFt
Érd,
eladó lakás
Méret:
53 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
00002
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Érd
Cím:
Aszfaltozó utca
Alapterület:
53 négyzetméter
Ár:
32.700.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9910644
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
geotermikus
Elhelyezkedés:
lakópark
Kilátás:
udvari
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Érden, a rohamos ütemben fejlődő kertvárosban kínáljuk Önnek a 22 lakásos „Domus Park” otthonait. Az építkezés folyamatos, jelenleg a mélygarázs szint kiépítése zajlik.

Elhelyezkedés: Érd Bem térhez közel eső része, az M7-es lehajtótól egy percre. Kereskedelem, szabadidő és kultúra tekintetében jól ellátott, kiváló közlekedési/ tömegközlekedési adottságokkal rendelkező terület.

Az épület jellemzői: A lakóparkban két szinten épített (mély és felszíni) fedett garázsok és felszíni parkolók teszik kényelmessé a gépjárművek elhelyezését, majd felette kerül megépítésre a 4 lakószint. Elektromos töltőhelyek és biciklitárolók is kialakításra kerülnek. Minden lakáshoz saját használatú tároló tartozik. A lépcsőházban modern, csendes lift kerül elhelyezésre.
Környék: Budapest karnyújtásnyira található, mind tömegközlekedéssel, mind autóval megközelítve. 735-ös buszjárat 20 perc alatt van Kelenföldön.
A szomszédos utcákban iskola, óvoda, gyógyszertár, bevásárlóközpont, étkezők és kávézó találhatóak, így a családok számára is optimális választás.
Buszmegállók a lakóparktól 1 perc sétára találhatóak, ami nagy előny az ingázó diákok és a dolgozó családtagok számára egyaránt. Fenti jellemzőkből adódóan, befektetésnek is tökéletes választás itt ingatlant szerezni.

Előnyök:
- energiahatékony, levegős hőszivattyús hűtés,- fűtésrendszer
- lakások között hang gátló falak
- élhető méretű teraszok és erkélyek minden lakáshoz
- riasztó alapszerelés
- lakások tájolása többnyire déli és délnyugati
- saját, egyedi igények figyelembe vétele minden lakásnál
- minden lakáshoz parkoló és tároló

Kivitelezés: Több mint 15 év tapasztalata az építőiparban, ami garantálja a minőségi kivitelezést ennél a projektünknél is. Kiváló építőanyag beszállítók biztosítják a pontos ütemezést és minőséget a komplett építkezés során.

Az épület műszaki paraméterei:
-30-as szilárd fal, lakások közötti falrészen hang gátló téglával
-10-es válaszfalak
-10cm-es AT-N 100-as aljzatszigetelés
-4,5cm-es födémközti lépéshangszigetelés
-5,5cm gipszestrich aljzatbeton
- vasbeton monolit födém
- méretezett Austrotherm homlokzati hőszigetelés
-3 rétegű (6 légkamrás) üvegezésű műanyag ablakok / Hofstadter/
- műanyag párkányok kívül-belül
- hidegburkolatok 5000ft értékig választhatóak
- melegburkolatok 4000ft értékhatárig
- beltéri ajtók 45.000ft értékig
- kád 40.000 ft értékig, vagy egyedi igény szerint épített zuhany
- duplán glettelt, majd fehér alapszínnel két rétegben festett falakJelen hirdetésben szereplő lakás 49,62 m2 hasznos alapterülettel rendelkező első emeleti , amely egyaránt megközelíthető lifttel és lépcsővel is. A lakás felosztása szerint rendelkezik egy tágas előszobából /5,78m2/, amely gardróbbal van kiegészítve, majd az innen balra nyíló hálószobából /11,94m2/ és a jobbra található fürdőszobából /3,58m2/. A lakás szívébe érve érkezünk meg a tágas,déli tájolású nappaliba/18,24m2/,a konyhába és az étkezőbe /10,08m2/. Természetesen nem elhanyagolható a közepes méretű /6,2m2/ erkély sem.
A lakás rövid műszaki tartalmát nézve sem fog csalódni. Teljes hasznos alapterületre kiterjedő padlófűtés. Redőnytokok kialakítása elektromos kiállással. Teljes elektromos hálózat, kiegészítve riasztó, internet és kábeltévé kiállásokkal. Külön HRSZ. minden lakás, társasházalapító okirat szerint.

Az ingatlan ára bruttó 32,7Mft
A projekt várható befejezése 2020. december 31.
A lakáshoz tartozó parkoló/ teremgarázs kötelezően megvásárolandó.2,5 Mft a teremgarázs,felszíni fedetlen parkoló 800.000 Ft. Tároló /T12/ a lakáshoz jár.

További információk,képek és videók az építkezésről a „DomusPark Érd” néven található Facebook oldalon. Iratkozzon fel. Amennyiben hitelre lenne szüksége kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Várom megtisztelő hívását a hét bármelyik napján.
Térkép
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés